Verzekering bestelbus vergelijken

U bent opzoek naar een verzekering voor uw bestelbus? Dan bent u hier JUIST!

РWij vergelijken TIENtallen verschillende bestelautoverzekeringen met elkaar;
– Bieden u een zeer scherpe premie aan;
6 dagen in de week geopend voor telefonisch contact
– Mogelijkheid om ’s avonds terug gebeld te worden, wij begrijpen namelijk dat u overdag aan het werk bent.

Voordat u verschillende bestelauto’s met elkaar gaat vergelijken, moet u weten dat er drie verschillende verzekeringsvormen zijn.

De eerste verzekeringsvorm is de WA verzekering. De WA verzekering is een basis verzekering die verplicht is als je een voertuig gebruikt op de openbare weg. Deze verzekering verzekerd de schade die je aan de tegenpartij toebrengt. Denk hierbij aan schade die tot stand komt doordat je aanrijding maakt op de snelweg. Eigen schade wordt met deze verzekering niet vergoed. Hiervoor zou een WA plus of WA All Risk verzekering kunnen worden afgesloten.

De WA plus verzekering is een aanvullende verzekering op de standaard WA verzekering die veel verschillende factoren verzekeren. Voorbeelden hiervan zijn brand, blikseminslag, vandalisme en zelfs voor een aardbeving. De WA plus verzekerd echter niet een botsing, omslaan, van de weg raken, te water raken en andere schade oorzaken. Wilt u dit wel verzekeren, dan moet u de WA all Risk verzekering afsluiten.

De premie voor een verzekering is bij een All Risk verzekering het duurst. De standaard WA verzekering het goedkoopst. Weet u niet welke vorm verzekering u wilt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Ook is het mogelijk dat wij u bellen of een e-mail sturen. Gelieve dan uw contact gegevens via het contact formulier achter laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *