Bestelauto benzine

U wilt graag een bestelauto die rijdt op benzine kopen. In dit artikel behandelen we verschillende bestelauto’s die op benzine rijden. Ook geven wij een kleine toelichting op de kosten die komen kijken bij een bestelauto die op benzine rijdt.

Bijna elk automerk heeft een bestelauto in zijn assortiment.De bekende bestelauto’s zijn de Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Vito en de Fort Transit.

Tegenwoordig heb je ook al een elektrische bestelauto. Dit is nog in ontwikkeling waardoor je niet bij iedere pompstation je auto kunt opladen. Het is dus nog niet wat het moet zijn, maar we houden dit voor u wel in de gaten!

De kosten van het aanschaffen van een Fort Transit begint bij een bedrag van €26,500. De 2.2 TDCI motor is erg sterk. Wanneer je 120 kilometer per uur op de snelweg rijdt, verbruikt de Transit ongeveer 1 liter op ongeveer 12 kilometer. Wanneer je veel kleine stukjes rijdt, en zodoende veel moet optrekken en afremmen, dan verbruikt de Transit meer benzine. Vaak komt dit uit op zo’n 1 liter op ongeveer 5 kilometer.

Naast de kosten van benzine en wegenbelasting, moet je ook een verzekering hebben afgesloten. De voordeligste verzekering bereken je via de bestelautoverzekering module.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *